Chrome not displaying WordPress Editor tagbar correctly

Have A Problem with Google Chrome? Post it here and hopefully someone can help!

Chrome not displaying WordPress Editor tagbar correctly

Postby eTraxx on Thu May 21, 2009 5:23 am

When editing a page in WordPress you have a choice between a Visual and a HTML editor. The other day I was amusing myself with hacking the javascript file (quicktabs.js) that controls what ‘buttons’ appear on the HTML editor. The javascript file is located at /wordpress/wp-includes/js/quicktabs.js

I also changed the gif that is used for the background of the tagbar (ed-bg.gif) which is located at /wordpress/wp-admin/images/ed-bg.gif

It works fine. It displays fine. in Opera, IE, Firefox and Safari.

Image

but, when you view it in Chrome you get this ..

Image

Note that in the first instance- Opera, IE, Firefox and Safari you can see added ‘buttons’ [table] [Vsp] [tr] [td] and it is surrounded by a blue field.

In the second when viewed in Chrome it is the default WordPress editor – default buttons and grey background.

What UP WID DAT?

What have I done to Chrome to try and resolve this?

1) Reloaded page several times. Nope … that didn’t work.
2) Went to ‘Clear Browsing Data’ and Emptied the cache. Then re-loaded the window. Nope .. no change.
3) Cleared EVERYTHING in Browsing Data. Then re-loaded the window. Nope .. no change.
4) Downloaded latest Chrome to Beta 2.0.172.27 … Nope .. no change.
5) Cleared cache in the Beta model. Re-loaded screen. Nope .. no change.

Now, I am stumped. Every other browser displays the page with changes except for Chrome. If Chrome failed to display the new buttons that I coded into the javascript file but displayed the bluish ‘surround’ then I would presume that it was a problem with caching the javascript. The problem with that being that the bluish surround around the tagbar is a simple gif stored at the location I mentioned above. I simply changed the color of the gif from grey to blue and uploaded it.

Any ideas?
eTraxx
 
Posts: 2
Joined: Thu May 21, 2009 5:19 am

Return to Google Chrome Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron