Page 1 of 2

Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Fri Oct 07, 2011 11:22 am
by techfriends

Hi
I changed everything, Dev,Beta, but still show unranking.
How can i fixed, any idea welcome.
Plugin great I retain it for all other features

Thanks Nikolay

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Sun Oct 30, 2011 7:18 pm
by Andrew
Fixed. Please update your PageRank status. :)

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 7:16 am
by wilsondavid
Many user have find that google page rank status plug-in is not working but they to first know out that particular website has a PR or not. If that website hasn't PR and you have checking it's PR than you have find that this plug-in isn't working.

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Thu Feb 16, 2012 9:15 am
by shanebob
Yes, But this is not due to any problem. When your Internet speed is slow then it automatically stop it so that you can not find any extra load while working on slow speed network connection.

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 9:07 am
by michalegruber
The plugins are installed with properly or not you must have to check it first if it not solve than take a try to reinstall it and check that probably your problem has been solved.

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Fri May 04, 2012 4:27 am
by Adriatico
RIght now the plugin works like charm. My thanx go to the developers)

Re: Ghrome PageRank status plugin not working

PostPosted: Wed Dec 05, 2012 1:40 am
by shumicpi
Thanks i was facing that problem also and now got the answer.